Het gezicht achter Fit&Ride

Mijn naam is Sharon Mersman. Al zo'n 13 jaar bezig met paarden, begonnen op de manege, tegenwoordig heel blij met mijn geweldige paard: Luna!

In 2019 ben ik, na het afronden van de Havo, begonnen aan de opleiding Fysiotherapie. Dit betekent dat ik inmiddels in het vierde jaar zit en dus al heel wat kennis heb over het menselijk bewegen, spieren, gewrichten, trainingen geven en ga zo maar door. Ik heb de twee minoren: Dierengezondheid en Dieren in therapie, afgerond begin 2022. De keuze is gevallen op deze keuzedelen omdat ik na het afstuderen ook graag verder wil gaan met Fysiotherapie voor dieren!

Door de combinatie fysiotherapie en mijn passie voor paarden heb ik besloten de opleiding 'Ruitervitaalcoach' te gaan volgen. Het voordeel is dat ik al veel, maar ook uitgebreide kennis heb over het menselijk lichaam, spieren en trainingsvormen etc. Zelf vind ik het erg belangrijk de link te leggen tussen fysieke fitheid (fitness) en ruiters. Je werkt immers ten alle tijden samen met je paard, jullie vormen een team. Mijn doel is samen met jou aan de slag gaan om zo fit mogelijk te worden en alles uit jezelf te halen om de beste ruiter te worden voor je paard. Zodat je uiteindelijk ook de allerbeste combinatie kan vormen met jouw paard!