Instructie

Houding & zit lessen

Onze rijlessen zijn gericht op het verbeteren van de balans, coördinatie en flexibiliteit van de ruiter. We werken aan het ontwikkelen van een stabiele zit en het versterken van de spieren die nodig zijn voor een goede houding & zit.

Houdingsanalyse

We bieden een gedetailleerde houdingsanalyse aan om ruiters te helpen hun houding en balans te verbeteren. Door inzicht te krijgen in eventuele onbalans of spanning in het lichaam, kunnen we gericht werken aan het optimaliseren van de houding & zit.


Binnenkort nieuw in ons aanbod: Centered Riding

Wil je jouw paardrijvaardigheden naar een hoger niveau tillen? Ben je op zoek naar een meer verbonden en harmonieuze relatie met je paard? Ontdek de kracht van Centered Riding: een revolutionaire benadering van paardrijden die je helpt om balans, controle en zelfvertrouwen te ontwikkelen in het zadel.

Bij Centered Riding draait alles om het vinden van jouw eigen centrum - zowel fysiek als mentaal. Door middel van eenvoudige maar diepgaande principes en oefeningen leer je hoe je een diepere connectie kunt creëren met je paard en hoe je jezelf kunt transformeren tot een meer gebalanceerde en effectieve ruiter.

Of je nu een beginnende ruiter bent die net begint of een ervaren ruiter die zijn vaardigheden wil verfijnen, Centered Riding biedt iets voor iedereen. Door te werken aan je houding, ademhaling en focus, zul je merken dat je meer controle hebt over je bewegingen in het zadel en dat je paard beter reageert op subtiele aanwijzingen.

Een van de grootste voordelen van Centered Riding is dat het niet alleen je rijvaardigheid verbetert, maar ook je relatie met je paard verdiept. Door bewust te worden van je eigen lichaamstaal en energie, leer je hoe je effectiever kunt communiceren met je paard en hoe je samen een harmonieus team kunt vormen.

Bij onze Centered Riding-instructie staan ervaren en gecertificeerde instructeurs klaar om je te begeleiden op jouw reis naar een betere rijervaring. Of je nu lessen volgt in groepsverband of kiest voor individuele coaching, je zult merken dat Centered Riding niet alleen je rijvaardigheden transformeert, maar ook je kijk op paardrijden verandert.

Dus waar wacht je nog op? Ontdek vandaag nog de magie van Centered Riding en laat jezelf en je paard stralen in het zadel. Schrijf je nu in voor een Centered Riding-les en ervaar de transformatie zelf!

 

Vanaf juli 2024 start ik met de opleiding Centered Riding level 1. Eind september hoop ik hiervoor mijn diploma in ontvangst te nemen.Klaar om je rijvaardigheden te verbeteren?

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze instructielessen jou kunnen helpen om een betere ruiter te worden!