Houding & zit lessen

Bij Fit&Ride bieden we professionele rijlessen aan voor ruiters van alle niveaus. Of je nu net begint met paardrijden of een ervaren ruiter bent, onze lessen zijn afgestemd op jouw behoeften en doelen. We helpen je om je houding en zit te verbeteren, je vaardigheden te versterken en het vertrouwen met je paard te vergroten.


Ervaring en expertise van Sharon

Sharon Mersman is niet alleen een ervaren fysiotherapeut, maar ook een gepassioneerde coach die bekend staat om haar toewijding aan het ondersteunen van ruiters. Met een solide achtergrond in fysiotherapie, uitgebreide ervaring in de paardenwereld en diverse afgeronde opleidingen, is Sharon de perfecte keuze om jou te begeleiden bij het verbeteren van je rijvaardigheden en het bereiken van een gezondere levensstijl.


Onze rijlessen omvatten:

  • focus op houding & zit, waardoor je een betere verbinding maakt met je paard 
  • de basis: eerst de basis voor elkaar hebben en van hieruit verder omhoog klimmen
  • training voor elk type ruiter en voor de disciplines dressuur en springen, of je nou recreatief rijdt of meedoet in de wedstrijdsport
  • het gebruik van hulpmiddelen, zoals ballen en elastieken, om jouw ruitergevoel nog meer te vergroten. Leer je (zit)hulpen verfijnen voor een nog betere communicatie met je paard.

Bereid je voor op een avontuur op het zadel!

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze rijlessen jou kunnen helpen om je doelen als ruiter te bereiken.