Huren Equestic Saddle Clip

Gepubliceerd op 13 maart 2022 om 17:56

Wil jij je trainingen eens goed meten en analyseren? Vanaf 14-3 is het mogelijk de Equestic SaddleClip te huren bij Fit&Ride. 

 

De Equestic SaddleClip meet de symmetrie van de takt, afzet en landing van je paard. Ook meet het de richting van je rijden, hoevaak je welke overgang rijdt, hoelang je per gang rijdt en op welke snelheid, wat het ritme en de afdruk van de beweging is en hoe jouw training is opgebouwd in tijd. 

 

Het is een ergonomisch ontworpen trainingssensor, die over de nieuwste technologieën beschikt. Het design en de werking is uitgebreid test wat maakt dat dit product erg gebruiksvriendelijk is. Het is erg makkelijk te gebruiken, zit stevig aan het zadel en ziet er ook nog eens stijlvol uit!


Door de SaddleClip te verbinden met je mobiele telefoon (de Equestic-app) worden alle gegevens vastgelegd. Je krijgt een duidelijk inzicht in de trainingssessie van vandaag en je kunt het bewegingspatroon en jouw manier van trainen per training, maar ook gedurende langere periodes analyseren.

De Equestic App maakt het makkelijk de prestaties van jou en je paard te analyseren en vervolgens (met een expert) te beoordelen!

Dus lijkt het jou leuk de Equestic SaddleClip uit te proberen? Neem dan contact met me op voor de mogelijkheden om deze te huren.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.